Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών MSc in Leadership and Innovation που προσφέρει το Πανεπιστήμιο του Dundee στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Ελληνική Εκπαιδευτική Εταιρία.

Γενικές πληροφορίες

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, managers και όποιον αναλαμβάνει ηγετικές δραστηριότητες και επιθυμεί να αναπτύξει τις ηγετικές του ικανότητες και να βοηθήσει τον οργανισμό στον οποίο ανήκει να καινοτομήσει και να εξελιχτεί. Το περιεχόμενο των σπουδών εστιάζει σε θέματα καινοτομίας, διεπιστημονικής συνεργασίας, οργανωσιακή ανάπτυξη και προσωπικής εξέλιξης.

ο πρόγραμμα συνθέτουν 4 modules, τρία υποχρεωτικά και ένα επιλογής, και μία διπλωματική εργασία.

Το πρόγραμμα αρθρώνεται σε 3 επίπεδα: Πιστοποιητικό (με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός υποχρεωτικού μαθήματος και ενός μαθήματος επιλογής), Δίπλωμα (με την επιπρόσθετη επιτυχή ολοκλήρωση των δύο υποχρεωτικών μαθημάτων) και Master of Science (MSc) (με την ολοκλήρωση της διπλωματικής εργασίας και των 4 προαναφερθέντων μαθημάτων).

Τρόπος εξέτασης: Ανάθεση εργασιών, παρουσιάσεις, portfolios.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση

Απόφοιτοι διαφόρων ειδικοτήτων όπως εκπαίδευση, κοινωνικές επιστήμες, επιστήμες της υγείας, νομικοί, πολιτικοί επιστήμονες.

Απαιτούμενα προσόντα

Πτυχίο ή κάποια άλλη πιστοποίηση που θα θεωρηθεί ως αντίστοιχη. Η πρόσφατη προϋπηρεσία 2 ετών σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης είναι επιθυμητή. Οι υπόλοιπες αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Σχετικά με τo απαιτούμενο επίπεδο γνώσης της Αγγλικής, είναι απαραίτητο το IELTS 6.5 (ή αντίστοιχο).

Υποχρεωτικά: Leadership, Change and Organisational Development, Research Methods for Professional Inquiry,  Leadership and Design Thinking.

Επιλογής: Critical Thinking and Evidence Based Practice, Inter-Professional Collaboration and Organisational Change, Coaching within a Systemic Context

Εγγραφές

Γίνονται όλο το χρόνο. Περίοδος υποδοχής φοιτητών Σεπτέμβριος. Τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1η Αυγούστου.

Τα δίδακτρα καταβάλλονται στο Πανεπιστήμιο του Dundee και είναι
£700 εγγραφή στο «Μάθημα» («Ενότητα»)
£1500 για την απόκτηση «Μεταπτυχιακού Πιστοποιητικού» (60 Εκπ/κές Μονάδες)
£3000 για την απόκτηση «Μεταπτυχιακού Διπλώματος» (120 Εκπ/κές Μονάδες)
£4500 για το πλήρη κύκλο σπουδών και την απόκτηση του MSc

Το όνομα σας (required)

Το email σας (required)

Θέμα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος


contacten»]
[/fusion_tab]

[/fusion_tabs]